+40266-316-829 office@hotelmerkur.ro

Restaurantul hotelului completează gama serviciilor oferite cu preparate tradiționale, specifice zonei. Totodată, restaurantul este potrivit organizării de evenimente multiple, întâlniri de afacersi dar și pentru primirea grupurilor diverse.

MENIUL ZILEI

Restaurantul în timpul săptămânii oferă meniu zilnic pentru cei care doresc să servească un prânz delicios. Meniul zilnic variat poate fi savurat la restaurantul hotelului sau poate fi cerut la domiciliu sau birou.

EVENIMENTE

Restaurantul hotelului găzduiește, de asemenea, evenimente. Este potrivit pentru întâlniri de afaceri, prezentări, dar chiar și pentru organizarea de botezuri, și diverse alte evenimente.

A LA CARTE

Restaurantul și barul hotelului pot găzdui până la 60 de persoane. Restaurantul servește în special specialități locale, dar este deschis să pregătească și preparate specifice bucătăriei internaționale.

Totodată, oaspeții noștri se pot bucura de un mic dejun bogat aici.

GRUPURI

Restaurantul hotelului este potrivit pentru primirea a diferitelor grupuri. Putem oferi servicii potrivite și adaptate oaspeților noștri care sosec în grup, și astfel îi așteptăm cu o gamă completă de servicii pe toți cei care aleg Hotelul Merkur.